PPC stratégia és setup

Online stratégia, ami támogatja az üzleti céljaidat!

Hatékony PPC stratégia az üzleti igényeidre szabva! 

MINEK KELL A STRATÉGIA?

Az online marketingben a stratégia alkotás olyan, mint a főzésnél a recept. Lehet nélküle is főzni, de nagyon veszélyes és nem érdemes. Fontos, hogy legyen egy keretrendszer, ami mentén tudjuk vizsgálni az eredményeket, amiben vannak célok és mindent a megfelelő ponthoz társítva tudunk mérni.

Stabil támpont

A PPC stratégia kialakítása után egy olyan stabil pont tud lenni, amihez bármikor vissza lehet nyúlni. A hosszútávra tervezés miatt kapaszkodókat ad, ha elakadnánk.

Költség eloszlás

A PPC stratégiának köszönhetően tudatosan alakítod a költségeidet, így nem fogod elégetni a pénzt mert tudni fogod, hogy mikor, mennyit és meddig érdemes költeni. 

KPI-ok értelmezése

Könnyen tudjuk jól értelmezni a kapott eredményeket, attól függően, hogy melyik fázisban, milyen célközönség érte el. Komplex stratégia esetén, fázisonként eltérő célok.

Tudatos tervezés és építkezés

A hosszútávú sikeres együttműködés és üzleti növekedés kulcsa a PPC stratégia. Vonalvezető, ami segít a nehezebb döntések meghozásában.

MIÉRT ÉRI MEG VELEM DOLGOZNI?

A legfőbb kérdés egy szolgáltatás igénybevételekor az, hogy miért éri meg megbízni egy alvállalkozót PPC Stratégia létrehozására.
A legfontosabb 4 aspektust szeretném bemutatni neked.

Leveszem rólad a marketing terhét

Cégvezetőként/ vezetőként nem tudod vagy nem akarod a PPC stratégiát létrehozni, így szükséged van valakire, akivel könnyen együtt tudsz dolgozni. Az online marketing eszközöket hatékonyabban tudod a szolgálatodba állítani

Nálam kiemelt ügyfél leszel

Az egyik legfőbb versenyelőnyöm, hogy a tanácsadói szemlélet és a minőségi ügyfélkezelés, miatt maximalizált ügyfélkörrel dolgozom, így nem a sokadik ügyfél leszel egy mappában(google drive vagy papír mappa), hanem egy prémium partner.

Hosszútávon tervezek veled

Pont ebből kifolyólag a PPC stratégia nem működik folyamatos egyeztetés és optimalizáció nélkül, részben ezt nyújta a PPC Management szolgáltatás. A folyamatok kialakításának köszönhetően minden tervezhető és következetes. Nincsenek nem várt meglepetések.

Szakmai tanácsok és üzletfejlesztés

A PPC stratégia szerves része lesz a tanácsadás és a közös gondolkozás az üzlet fejlesztése érdekében. Átbeszéljük, hogy mik a lehetőségeid, és hogy ebből mit tudunk megvalósítani. Mik lesznek a reális célok, amiket el tudsz majd érni.

Egy kis ízelítő

Most bepillantást nyerhetsz egy kis részébe a teljes PPC stratégia alkotásnak. Az alábbiakkal biztosan fogsz találkozni a közös munka során és még természetesen sok mással is. Ez a szolgáltatás csakis a PPC Management szolgáltatással együtt vehető igénybe!

KickOff Meeting

Egy online meeting keretében egyeztetjük az üzleti és marketing célokat és ennek megfelelően hozzuk létre a marketing stratégiát. Egymás motivációinak megismerése.

Budget tervezés

Kulcsszó kutatás és az üzleti célok alapján meghatározom a szükséges hirdetési költségkeretet. Ezt egyeztetem veled és közösen meghatározunk egy maximális havi hirdetési keretet.

Platformok kiválasztása

Megismertetlek az egyes platformok előnyeivel és hátrányaival és kiválasztjuk, hogy a TE üzleti igényedet, az aktuális stratégia alapján, mely platformok szolgálják maximálisan.

Célközönség és kulcsszó kutatás

A megkapott információk és a website alapján célközönség és kulcsszó kutatást végzek, amellyel a célzási beállításokon tudunk finomítani illetve optimalizálni.

Analitikai beállítások

Megfelelő analitikai beállítások nélkül nem lehet kampányt futtatni, így PPC stratégiát sem lehetne felépíteni. Ehhez minden szükséges mérést beállítok az oldalon.

Kampányok beállítása

A PPC stratégia alapján létrehozom és beállítom a PPC kampányokat és konverziós pontokat, hogy megfelelően lehessen optimalizálni a PPC management során.

PPC Management

Ahogy korábban is említettem, ez a szolgáltatás csak egy fél lábú asztal, ha nincs megfelelő optimalizálás és kommunikáció. Pont ezért, én csak együtt vállalom a kettő tevékenységet.

Dolgozzunk együtt!

Készen állsz felpörgetni az online vállalkozásod? Vedd fel velem a kapcsolatot!