PPC management

Hozd ki a maximumot minden egyes elköltött forintodból!

Eredményorientált, komplex PPC kampánykezelés az üzleti igényeidre szabva!

Miért van szükséged PPC hirdetésekre?

A PPC hirdetések kulcsfontosságú szerepet töltenek be a digitális marketing életében és ezzel minden olyan vállalkozás életében, akik online értékesítési csatornát választanak. Kiemeltem néhány előnyt, ami miatt neked is szükséged van PPC hirdetésekre, ha még véletlenül nem kezdted volna el.

Tűpontos célzás

A PPC lehetővé teszi, hogy egészen konkrét célzásokat használjunk, hogy elérjük a megfelelő célközönséget és megmutassuk neki a megfelelő ajánlatot. A megfelelő célközönséget demográfia, érdeklődési kör, online viselkedés vagy saját ada alapján érjük el.

Költséghatékony

Teljes egészében a te kezedben van a hirdetési költés, így te is döntesz felette. Gyorsan változtatható a költés szinte, így gyorsan alkamazkodhatunk a piaci igényekhez. A hirdetések egy része CPC alapon történnek így csak a kattintásért fizetsz.

Precízen mérhető kampányok

Egyértelmű mérőszámokat és eredményeket biztosít, aminek segítségével hatékonyan lehet kampányokat futtatni, optimalizálni és értékelni azokat. Sok esetben az üzleti döntésekben segítséget tudnak nyújtani

Gyors piacralépés és növekedés

Jól megfogalmazott üzleti célok elérése rövidebb idő alatt mint gondolnád. A hirdetések beállítása néhány nap alatt megtehető, így nem kell heteket várni, hogy megjelenjenek a hirdetéseid és pénzt hozzanak neked.

MIÉRT ÉRI MEG VELEM DOLGOZNI?

A legfőbb kérdés egy szolgáltatás igénybevételekor az, hogy miért éri meg megbízni egy alvállalkozót a feladatra, jelen esetben PPC Management szolgáltatásra. Az én szempontomból legfontosabb 4 aspektust szeretném bemutatni neked.

Leveszem rólad a marketing terhét

Cégvezetőként/ vezetőként nem tudod vagy nem akarod a PPC management jellegű munkát megcsinálni, így szükséged van valakire, akivel könnyen együtt tudsz dolgozni ezért hatékonyan tudnak működni a PPC hirdetések.

Nálam kiemelt ügyfél leszel

Az egyik legfőbb versenyelőnyöm, hogy a tanácsadói szemlélet és a minőségi ügyfélkezelés, miatt maximalizált ügyfélkörrel dolgozom, így nem a sokadik ügyfél leszel egy mappában(google drive vagy papír mappa), hanem egy prémium ügyfél.

Hosszútávon tervezek veled

Együttműködésünk során, azon túl, hogy nem lesz gondod a PPC management-re, minden folyamatot úgy alakítok ki, hogy az számodra optimális legyen és a hosszú együttműködést szolgálja, ezért minden tervezhető lesz. Nincsenek meglepetések.

Szakmai tanácsok és üzletfejlesztés

A PPC management szerves része lesz a tanácsadás és üzeti eredmény fejlesztése. Erre lévő nyitottság esetén gyorsan fogunk fejlődni. A végrehajtói tevékenységre úgy tekintek, hogy szükséges, de nem elégséges feltétele a sikeres együttműködésnek.

Egy kis ízelítő

Most bepillantást nyerhetsz egy kis részébe a teljes PPC Management szolgáltatásnak. Az alábbiakkal biztosan fogsz találkozni a közös munka során és még természetesen sok mással is.

KickOff Meeting

Egy online meeting keretében egyeztetjük az üzleti és marketing célokat és ennek megfelelően hozzuk létre a marketing stratégiát. A marketing stratégia létrehozásáról bővebben.

Budget tervezés

Kulcsszó kutatás és az üzleti célok alapján meghatározom a szükséges hirdetési költségkeretet. Ezt egyeztetem veled és közösen meghatározunk egy maximális havi hirdetési keretet.

Platformok kiválasztása

Megismertetlek az egyes platformok előnyeivel és hátrányaival és kiválasztjuk, hogy a TE üzleti igényedet, az aktuális stratégia alapján, mely platformok szolgálják maximálisan.

Célközönség és kulcsszó kutatás

A megkapott információk és a website alapján célközönség és kulcsszó kutatást végzek, amellyel a célzási beállításokon tudunk finomítani illetve optimalizálni.

Hirdetés szövegírás

Az egyes platformoknak megfelelően elkészítem a hirdetés szövegeket. Neked csak annyi a dolgod, hogy átnézed őket, a biztonság kedvéért. Csekkolás után indulhatnak a hirdetések.

Kampányok optimalizálása

Kampány indítás után elkezdődik az optimalizálás, hogy jobb és jobb eredményeket érjünk el. A kampányokat folyamatosan figyelem és értesítelek az anomáliákról (legyen jó vagy rossz).

Proaktív & hatékony folyamatok

Minden újdonságról, üzleti eredményt befolyásoló tényezőről értesítelek. A folyamatokat úgy alakítom, hogy optimálisan tudjuk szervezni a munkát és tudj növekedni.

Riporting és follow-up meetingek

Minden hónap elején egy folyamatosan frissülő LS Riport segítségével fogom szemléltetni az előző havi eredményeket. Ehhez te is bármikor hozzáférsz majd. Feladatok nyomonkövetése

Dolgozzunk együtt!

Készen állsz felpörgetni az online vállalkozásod? Vedd fel velem a kapcsolatot!