Social media Management

A márkaépítés olyan mint a maraton, végig bírni kell.

Alakítsd a márkád kommunikációját tudatos és következetes social media management stratégiával.

MIÉRT FONTOS A SOCIAL MEDIA MANAGEMENT?

Brand építés

Szinte elsődleges szempont, hogy kialakítható a márka stílusa és kommunikációja, így megismerik a felhasználók és idővel megszeretik.

Aktív jelenlét

Folyamatos jelenléttel az emberek szeme előtt lehet lenni. Rendkívül fontos a következetes, valóban tartalmat átadó kommunikáció. Ezt megbecsüli a márka célközönsége!

Kommunikáció a közönséggel

Aktív párbeszédet lehet kezdeményezni a célközönséggel. Visszajelzést lehet kérni tőlük, ami aktivizálja őket és több információt megtudhatunk róluk.

Társadalmi visszaigazolás

Social proof. A hitelesség és önigazolás egy közösségi formája. Mások is vannak ott, más is használja, így nem vagyok egyedül, ha én is kipróbálom/ elmegyek.

MIÉRT ÉRI MEG VELEM DOLGOZNI?

A legfőbb kérdés egy szolgáltatás igénybevételekor az, hogy miért éri meg megbízni egy alvállalkozót Social Media Management szolgáltatásra. A legfontosabb 4 aspektust szeretném bemutatni neked.

Leveszem rólad a marketing terhét

Cégvezetőként/ vezetőként nem tudod vagy nem akarod a Social Media menedzsment jellegű munkát megcsinálni, így szükséged van valakire, akivel könnyen együtt tudsz dolgozni ezért hatékonyan tud működni az online kommunikációd. 

Nálam kiemelt ügyfél leszel

Az egyik legfőbb versenyelőnyöm, hogy a tanácsadói szemlélet és a minőségi ügyfélkezelés, miatt maximalizált ügyfélkörrel dolgozom, így nem a sokadik ügyfél leszel egy mappában(google drive vagy papír mappa), hanem egy prémium ügyfél.

Hosszútávon tervezek veled

Együttműködésünk során, azon túl, hogy nem lesz gondod a közösségi médiában való részvétellel, minden folyamatot úgy alakítok ki, hogy az számodra optimális legyen és a hosszú együttműködést szolgálja, ezért minden tervezhető lesz. Nincsenek meglepetések.

Szakmai tanácsok és javaslatok

A Social Media Management szerves része lesz a tanácsadás.. A végrehajtói tevékenységre úgy tekintek, hogy szükséges, de nem elégséges feltétele a sikeres együttműködésnek. A riportok alapján betekintést nyerhetsz majd, hogy milyen kommunikációra nyitott leginkább a célközönséged.

Egy kis ízelítő

Most bepillantást nyerhetsz a Social Media Management egy részébe. Az alábbiakkal biztosan fogsz találkozni a közös munka során és még természetesen sok mással is.

KickOff Meeting

Egy online meeting keretében egyeztetjük az üzleti és marketing célokat és ennek megfelelően hozzuk létre a social media stratégiát. Egymás motivációinak megismerése.

Kreatív Fotózás

A folyamatos havi rendszeres fotózással minőségi tartalmat tudunk gyártani hónapról hónapra. Gyorsan tudunk a piaci változásokra válaszolni/ hype-okra felülni. Mindig friss tartalom!

Social Media Stratégia

Az együttműködés elején meghatározzuk a social media stratégiát, amivel erősíteni tudjuk a márka ismertségét és hitelességét a közösségi média felületeken.

Posztok kategorizálása

Az adott platformokon különböző szempontok alapján kategorizáljuk a posztokat, aminek köszönhetően tervezhető és hosszútávon áttekinthető lesz a kommunikáció.

Proaktív ügyfélkezelés

Téged érintő újdonságról értesítelek. A folyamatokat úgy alakítom, hogy optimálisan tudjuk szervezni a munkát és el tudjuk érni a kitűzött célokat.

Riporting meetingek

Minden hónap elején egy folyamatosan frissülő LS Riport segítségével fogom szemléltetni az előző havi eredményeket. Ehhez te is bármikor hozzáférsz majd. Feladatok nyomonkövetése

Dolgozzunk együtt!

Készen állsz felpörgetni az online vállalkozásod? Vedd fel velem a kapcsolatot!