landing oldal készítés

A Sales Landing Oldal átformálja az értékesítést

Az oldal, ami úgy van feléptve, hogy egyetlen célja legyen. A felhasználó KONVERTÁLJON ! Minden más csak mellékes

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED LANDING PAGE-RE?

Konverziós arány növelése

A legtöbb weboldalon 1000 zavaró és kizökkentő tényező van, ami elvonhatja a felhasználó figyelmét.  Egy sales landing oldalon csak a konverzióra fókuszálunk.

Lead-ek minőségének javítása

Úgy helyezzük el a USP-ket és Pain pontokat, hogy az üzleti célokhoz legjobban passzoló felhasználók jelentkezzenek a sales landing oldalon keresztül.

Egyszeri elkészítési költség

Nincs fejleszetési költség, folyamatosan fenntartási költség. Domain név és tárhely vásárlás után csak a webfejlesztésbe kell pénzt és energiát tenni.

Legfelkészültebb értékesítő

A sales landing oldal mindig, a legjobb formáját hozza és támogatja az üzleti céljaid. A hirdetéseknek hála, aktívan kutatja a potenciális ügyfeleidet.

MIÉRT ÉRI MEG VELEM DOLGOZNI?

A legfőbb kérdés egy szolgáltatás igénybevételekor az, hogy miért éri meg megbízni egy alvállalkozót weboldal konverziós arány optimalizálás elvégzésére. Az én szempontomból legfontosabb 4 aspektust szeretném bemutatni neked.

Leveszem rólad ezt a terhet

Cégvezetőként/ vezetőként nem tudod vagy nem akarod a elkészíteni a landing oldaladat vagy weboldaladat, így szükséged van valakire, akivel könnyen együtt tudsz dolgozni és van megfelelő tapasztalata weboldalak létrehozásában.

Nálam kiemelt ügyfél leszel

Az egyik legfőbb versenyelőnyöm, hogy a tanácsadói szemlélet és a minőségi ügyfélkezelés, miatt maximalizált ügyfélkörrel dolgozom, így nem a sokadik ügyfél leszel egy mappában(google drive vagy papír mappa), hanem egy kiemelt prémium ügyfél.

Hosszútávon tervezek veled

Minden folyamatot úgy alakítok ki, hogy az számodra optimális legyen és a hosszútávú együttműködést szolgálja, így minden tervezhető lesz.

Szakmai tanácsok és üzletfejlesztés

A sales landing oldalad készítésének / weboldalad felépítésének szerves része lesz a tanácsadás és üzeti eredmény fejlesztése. A végrehajtói tevékenységre úgy tekintek, hogy szükséges, de nem elégséges feltétele a sikeres együttműködésnek.

Egy kis ízelítő

Most bepillantást kapsz a sales landing oldal készítés / weboldal létrehozásának egy részébe. Az alábbiakkal biztosan fogsz találkozni a közös munka során és még természetesen sok mással is. Ez a szolgáltatás a minőségi szolgáltatás érdekében a CRO szolgáltatással együtt vehető igénybe.

KickOff Meeting

Egy online meeting keretében átbeszéljük a landing oldalad, milyen változtatásokra lenne szükség. Milyen lehetőségeid vannak, hogy jobban konvertáló oldalt hozzunk létre. Stratégia kialakítása.

Célközönség felmérése

Egyeztetjük, hogy milyen célközönséget szeretnél elérni és úgy alakítjuk ki az oldalt, hogy a számodra leginkább releváns felhasználóknak szóljon.

Igények felmérése

Egyeztetjük, hogy milyen igények vannak ügyfél oldalon és amit csak a lehetséges megvalósítunk. Természetesen a cél a konverzió, nem pedig, hogy mindent belerakjunk az oldalba.

Vázlatok ellenőrzése

Az igények alapján elkészítünk 2-3 tervet, amit az ügyféllel véglegesítünk és azt fogjuk elkészíteni. Ez segít átlátni a végleges oldalt, és néhány dolgot elkészítés előtt átalakítunk

Domain és Tárhely

Amennyiben nincs még domain és tárhely vásárolva, úgy ezt az ügyfélnek kell megtennie. Az összekötésekben és operatív feladatokban természetesen rendelkezésre állunk.

Konverziós arány optimalizálás

Az oldalt úgy alakítjuk ki, hogy a CRO alapelveknek megfeleljen. Az oldal indulás után, pedig hőtérképpel és A/B teszteléssel fejlesztjük az oldal eredményeit/ konverziós arányát.

Dolgozzunk együtt!

Készen állsz felpörgetni az online vállalkozásod? Vedd fel velem a kapcsolatot!