Konverziós arány Optimalizálás

Érj el több konverziót, ugyanakkora forgalommal.

A konverziós arány optimalizálás segítségével nem kell többet költened a hirdetésekre.

MIÉRT FONTOS A CRO?

Jobb felhasználói élmény

Az oldalra érkező felhasználókat célzottan lehet tartalomra/ üzenetre irányítani. Ezen kívül vonzóbbá és könnyebben kezelhetővé lehet tenni egy weboldalt.

Költséghatékonyság

Az optimalizáció segíthet csökkenteni a hirdetési költségeket, mivel ugyanannyi látogatóból több válik vásárlóvá vagy konverziót végrehajtó látogatóvá.

Több konverzió

A magasabb konverziós arányhoz változatlan forgalom mellett magasabb konverziós eredmények fognak társulni, így a teljes weboldal jobb eredményeket tud elérni.

Magasabb konverziós arány

Az oldalon nagyobb valószínűséggel konvertálnak a felhasználók, minden forgalmi forrásból. Csökkenteni lehet az oldalelhagyási arányt és kilépési arányt.

MIÉRT ÉRI MEG VELEM DOLGOZNI?

A legfőbb kérdés egy szolgáltatás igénybevételekor az, hogy miért éri meg megbízni egy alvállalkozót weboldal konverziós arány optimalizálás elvégzésére. Az én szempontomból legfontosabb 4 aspektust szeretném bemutatni neked.

Leveszem rólad ezt a terhet

Cégvezetőként/ vezetőként nem tudod vagy nem akarod a weboldalad hatékonyságát növelni, így szükséged van valakire, akivel könnyen együtt tudsz dolgozni és van kellő tapasztalata weboldalak konverziós arányának optimalizálásában. 

Nálam kiemelt ügyfél leszel

Az egyik legfőbb versenyelőnyöm, hogy a tanácsadói szemlélet és a minőségi ügyfélkezelés, miatt maximalizált ügyfélkörrel dolgozom, így nem a sokadik ügyfél leszel egy mappában(google drive vagy papír mappa), hanem egy prémium ügyfél.

Hosszútávon tervezek veled

Minden folyamatot úgy alakítok ki, hogy az számodra optimális legyen és a hosszútávú együttműködést szolgálja, így minden tervezhető lesz. 

Szakmai tanácsok és üzletfejlesztés

A weboldalad konverziós arány optimalizálásának szerves része lesz a tanácsadás és üzeti eredmény fejlesztése. A végrehajtói tevékenységre úgy tekintek, hogy szükséges, de nem elégséges feltétele a sikeres együttműködésnek.

Egy kis ízelítő

Most bepillantást nyerhetsz a konverziós arány optimalizálás egy részébe. Az alábbiakkal biztosan fogsz találkozni a közös munka során és még természetesen sok mással is. Ez a szolgáltatás az Analtikai és mérési szolgáltatással együtt vehető igénybe!

KickOff Meeting

Egy online meeting keretében átbeszéljük a landing oldalad, milyen változtatásokra lenne szükség. Milyen lehetőségeid vannak, hogy jobban konvertáló oldalt hozzunk létre. Stratégia kialakítása.

Célközönség szegmentálás

A weboldal alapján létrehozom a stratégiát, hogy milyen üzenetekkel melyik célközönséget tudnánk a lehető leghatékonyabb formában megcélozni. Ehhez popup-ok tervezése.

Pop-up szövegek megírása

Az egyes platformoknak megfelelően elkészítem a hirdetés szövegeket. Neked csak annyi a dolgod, hogy átnézed őket, a biztonság kedvéért. Csekkolás után indulhatnak a hirdetések.

Kampányindítások és -tesztelések

Kampányok indítása, optimalizálása és leginkább tesztelése. A kampányokat folyamatosan figyelem és értesítelek az anomáliákról (legyen jó vagy rossz). Új ötletek tesztelése.

Proaktív & hatékony folyamatok

Minden újdonságról, üzleti eredményt befolyásoló tényezőről értesítelek. A folyamatokat úgy alakítom, hogy optimálisan tudjuk szervezni a munkát és tudj növekedni.

Riporting és follow-up meetingek

Minden hónap elején egy meeting-en átbeszéljük, hogy hogyan teljesítettek az adott kampányok/ üzenetek. Mi az amit tudunk tovább folytatni, mit cserélünk és milyen újdonságot találtunk ki.

Dolgozzunk együtt!

Készen állsz felpörgetni az online vállalkozásod? Vedd fel velem a kapcsolatot!