Analitika és mérések

Először mérünk, aztán csinálunk minden mást.

Analitika és mérések nélkül hirdetni olyan, mintha műszerek nélkül repülnénk a sötétben. 

MIÉRT FONTOS AZ ANALITIKA?

Eredmények nyomkövetése

Az analitikai források segítségével, nyomon tudjuk követni a weboldal teljesítményét és riportokok formájában vizualizálni tudjuk az adatokat és a trendeket.

Adatok gyűjtése

Az adatot, már digitális aranynak hívják. Központi szerepet játszik egy vállalkozás életében és minél több, pontosabb adatod van, annál hatékonyabban tudsz fejlődni

Kampányok optimalizálása

A PPC kampányok optimalizálása és hatékonysága is a bejövő adatokon fog múlni. Ezért az a legfontosabb, hogy megfelelő alapossággal végezzük el ezeket a méréseket.

Üzleti döntések támogatása

Az adat az alfa és az omega. A mérésekkel, olyan információkhoz jutunk hozzá, amivel üzleti döntéseket tudunk támogatni valós adatok alapján.

MIÉRT ÉRI MEG VELEM DOLGOZNI?

A legfőbb kérdés egy szolgáltatás igénybevételekor az, hogy miért éri meg megbízni egy alvállalkozót Analitika és mérések beállítására.
A legfontosabb 4 aspektust szeretném bemutatni neked.

Leveszem rólad a marketing terhét

Cégvezetőként/ vezetőként nem tudod vagy nem akarod az analitikai és mérési beállításokat elvégezni, így szükséged van valakire, akivel könnyen együtt tudsz dolgozni, hogy hatékonyan tudjanak futni a PPC hirdetéseid.

Nálam kiemelt ügyfél leszel

Az egyik legfőbb versenyelőnyöm, hogy a tanácsadói szemlélet és a minőségi ügyfélkezelés miatt maximalizált ügyfélkörrel dolgozom, így nem a sokadik ügyfél leszel egy mappában(google drive vagy papír mappa), hanem egy prémium partner.

Eredményeket mutatok neked

Az analitikai és mérési beállítások nélkül sokkal nehezebb megfelelő döntést hozni. Azért, hogy segítsem a működésed és valós képet és trendeket láss a weboldalad működéséről ez egy 0. lépésnek számít.

Pénzt spórolok neked

Az online hirdetések 0. lépéseként a mérési terv illetve a mérések elkészítése a legfontosabb. Amíg ezzel nem rendelkezel, egészen konkrétan égeted a saját pénzed, mert az algoritmus nem a te céljaidat fogja a szeme előtt tartani.

Egy kis ízelítő

Most bepillantást nyerhetsz egy kis részébe az analitika és mérések beállításába. Az alábbiakkal biztosan fogsz találkozni a közös munka során és még természetesen sok mással is.

KickOff Meeting

Egy online meeting keretében egyeztetjük az üzleti és marketing célokat és ennek megfelelően létrehozom a méréseket és riportokat, amik a kampányaid és üzleti céljaidat szolgálják.

Mérési terv

Mérési terv készítése során átvehetsz egy dokumentumot, amiben minden mérés le van írva pontosan, hogy ne csak én lássam át. Ha bárki megnézi a tervet és a GTM fiókot akkor átlátja a rendszert.

Közönségek meghatározása

Analitikai rendszerben közönségek létrehozása a jövőben lehetséges kampánycélzásokhoz illetve a célközönség jobb megismerése miatt.

Fundamentális beállítások

Beállításra kerülnek a legfontosabb analitikai és mérési beállítások, amik nélkül nem lehet megfelelően értelmezni a beérkező adatokat. Segítik az adatfeldolgozást.

Riport készítés

Egyedi ügyféligények alapján naprakész online riport létrehozása, amely segíti a mindennapi munkát, illetve a döntéshozást. A riportokat természetesen közösen értelmezzük majd.

Egyedi ügyféligények

Amit csak a technika megenged, precíz és hatékony mérések beállítása, egyedi igények alapján is. Nincs megoldhatatlan feladat, csak kevés idő 🙂

Dolgozzunk együtt!

Készen állsz felpörgetni az online vállalkozásod? Vedd fel velem a kapcsolatot!