teljeskörű ppc audit

Jelentkezz ingyenes PPC audit vizsgálatra!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy a lehető legtöbbet megtudjam a vállalkozásodról, igényeidről. Garantáltan 12 órán belül felveszem veled a kapcsolatot

7 + 1 =

Mire számíthatsz?

Tudd meg, hogy mi a folyamata a fiókok ellenőrzésének. Mik a lépések, mennyi idővel kell számolnod, hogy megtudd az eredményt.

 

Jelentkezési űrlap elküldése után 12 órán belül garantáltan felveszem veled a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel után egy online meeting időpontot kell kiválasztanod annak érdekében, hogy jobban megismerjem mire van szükséged.

Online foglalsz egy 20-30 perces online meeting-et, ahol jobban megismerem az igényeid, jelenlegi helyzetedet. Ha van szükség, akkor hozzáférések megadásában segítek neked.

A meeting során megbeszélt platformokhoz elküldöd a hozzáférést, így az elkövetkezendő 1-2 napban el tudom végezni az auditot.

A hozzáférések megérkezése után 2-3 munkanapon belül elvégzem az auditot a megfelelő platformokra. Az audit összefoglalóját egy reporting meeting keretében ismertetem veled.

Az audit eredményét és a felmerülő kérdéseket részletesen megbeszéljük.

Abban az esetben, ha úgy értékelem, hogy jobb eredményeket tudok elérni mint jelenlegi struktúrával, akkor felajánlok egy ajánlatot számodra. Ha nem akkor pedig örülök, hogy találkoztunk és remélem egyszer még együtt fogunk dolgozni, de most nem biztos hogy rám van szükséged.

Az ajánlat elfogadás vagy elutasítása esetén az audit ingyenes szolgáltatás.